Spelregels

Woof Playtime

Hondenspellenuitleen

Spelregels


  • Om spellen te kunnen lenen meldt u zich aan als lid. Dit kan via het contactformulier hieronder. Het lidmaatschap is gratis.
  • Zoek een spel uit op de pagina Spellen. U ontvangt een mail waarin staat wanneer u het spel kunt komen ophalen. Ophalen kan bij WoofExperience Hondenschool, Ambachtsweg 4S, Utrecht, op woensdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur.
  • Bij het ophalen van een spel betaalt u borg. Afhankelijk van de aanschafkosten van het spel is dat een lage of een hoge borg.
  • Na 2 weken brengt u het spel terug. Als het spel schoon, compleet en onbeschadigd ingeleverd wordt krijgt u de borg minus het huurbedrag terug.
  • Vanwege het (nog) beperkte aanbod is het vooralsnog niet toegestaan om meer dan één spel te huren en meer dan één spel te reserveren.


Lager op deze pagina kunt u de veel gestelde vragen én hun antwoord lezen.

Vul onderstaande gegevens in om u aan te melden als lid:

 
 
 
 
Gelezen en akkoord
Niet akkoord
 

TARIEVEN


Huurprijs (2 weken): € 5

5-spellenkaart: € 22,50

10-spellenkaart: € 40


Borg

laag: € 20

hoog: € 40


Boete

1 dag tot 1 week te laat: € 5

1 week tot 2 weken te laat: € 10

2 weken en meer te laat: € 20

Let op: alles wordt contant afgerekend. We vragen u om zoveel mogelijk gepast te betalen.

Veel gestelde vragen


V: 'Ik heb een spel uitgekozen maar krijg bericht dat ik het spel nog niet kan komen ophalen.'

A: Het spel is al uitgeleend. Het wordt voor u gereserveerd en als het terugkomt in de spellenuitleen krijgt u een bericht dat u het spel kunt komen ophalen.


V: 'Ik heb een mail gekregen met de datum waarop het spel voor me klaar ligt maar dan kan ik het niet komen ophalen. Wat nu?'

A: Als u het spel niet komt ophalen op de in de mail afgesproken datum dan vervalt uw reservering. Stuur dus een mail als een ophaaldatum niet uitkomt en dan spreken we een nieuwe datum af.


V: 'Ik wil het spel langer huren. Ik breng daarom het spel niet terug op de retourdatum.'

A: Als u een spel niet terugbrengt op de retourdatum dan moet u vanaf die datum een boete betalen. De boete voor 1 dag tot 1 week te laat inleveren bedraagt 1 maal de huurprijs; voor 1 week tot 2 weken te laat inleveren 2 maal de huurprijs, vanaf 2 weken te laat inleveren 4 maal de huurprijs. De boete komt bovenop de normale huurprijs. Stuur dus vóór uw retourdatum verlopen is een mail en vraag om een extra huurperiode.


V: 'De huurperiode van het spel is voorbij maar ik kan het spel op die datum niet terugbrengen. Wat nu?'

A: Stuur vóór uw retourdatum verlopen is een mail en geef aan dat u het spel niet kan komen inleveren op de retourdatum. U kunt het spel voor een extra periode huren. Als het spel echter door iemand gereserveerd is dan kan dit niet: in dat geval  spreken we samen af wanneer u het spel wel kan komen inleveren. Als die datum binnen een week na uw retourdatum valt dan betaalt u de helft van de huurprijs extra. Als die datum 1 week of meer na de oorspronkelijke retourdatum valt dan betaalt u de hele huurprijs extra.


V: 'Ik kom een spel inleveren en wil meteen een ander spel meenemen maar ik heb dat spel niet gereserveerd. Kan ik dat spel meenemen?'

A: Ja dat kan, maar alleen als dat spel niet door iemand gereserveerd is.


Woof Playtime

        Adres hondenspellenuitleen:          

        Ambachtsweg 4S, 3542 DG Utrecht

OPENINGSTIJDEN MEI en JUNI 2019

 

woensdag 1 mei van 19.15 tot 20.30 u

dinsdag 7 mei van 19.15 tot 20.30 u

vrijdag 10 mei van 20.00 tot 20.45 u

woensdag 15 mei van 19.15 tot 20.30 u

dinsdag 21 mei van 19.15 tot 20.30 u

vrijdag 24 mei van 20.00 tot 20.45 u

woensdag 5 juni van 19.15 tot 20.30 u

dinsdag 11 juni van 19.15 tot 20.30 u

vrijdag 14 juni van 20.00 tot 20.45 u

woensdag 19 juni van 19.15 tot 20.30 u

dinsdag 25 juni van 19.15 tot 20.30 u

 

en op afspraak via info@woofplaytime.nl

LAATSTE NIEUWS

 

 Mei 2019

Woof Playtime heeft nu een begeleider 'Hersenwerk voor Honden'! Hou de agenda in de gaten voor workshops.


 April 2019

Er zijn wel 8 nieuwe spellen! De website kan deze hoeveelheid echter niet goed aan dus er wordt gebouwd aan een nieuwe website die werkt met andere software. Het bouwen vergt echter wat tijd. Tot de nieuwe website gelanceerd kan worden is het nog even behelpen met de oude site. Excuses voor de niet zo fraaie lay out. 

 

 

AGENDA


 April 2019

Vanaf 12 april 2019 wordt op 5 vrijdagen de cursus 'Puzzelen met je Hond' gegeven op de binnenlocatie van WoofExperience Hondenschool.

Deze cursus is inmiddels gestart.  


 Mei 2019

Op dinsdag 30 juli verzorgt Woof Playtime 2 zomerworkshops 'Hersenwerk' bij WoofExpererience Hondenschool. Inschrijven kan hier.


LINKS

 

WoofExperience Hondenschool

 

Hondencoach Bianca


Hersenwerk voor Honden